Любимецът на публиката  стана на  47 и както подобава на паметен

...
Любимецът на публиката  стана на  47 и както подобава на паметен
Коментари Харесай

Коцето стана на 47 на парти в Барселона

Любимецът на публиката  стана на  47 и както прилича на незабравим празник, съумя и да се покаже от евентуално паметното си следващо пътуване в чужбина. Дестинацията този път бе Испания и точно от Барселона Константин доволно можа да покифлее в компанията на жена си. Двамата театралничат пред Саграда Фамилия, а дрескодът им несъмнено дава отговор на летния сезон.

Певецът се кипри с обичайните си слънчеви очила, а Надя любовно е долепила буза до лицето му. Дали децата им са с тях, не излиза наяве. Предвид мотива можем да допускаме, че или са останали при баба и дядо, или и те се любуват на непредвидената почивка.

Напоследък Константин не е изключително деен в обществените мрежи. Пикантериите в персоналния му живот на процедура остават отвън мрежата и научаваме за тях по други канали. В Инстаграм той споделя основно закачливи клипчета с постоянния си другар – Фънки, по някой нов клип с колежка или пък случаен кадър от екзотична дестинация.

В случая бе показан паметен обект от Барселона, като евентуално рожденият ден е бил единствено мотив за лятно премеждие в чужбина. Междувременно изпълнителят евентуално продължава да движи бизнеса и участията си.

Тагове: new Консантин Коцето рожден ден Коцето на 47
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР